A klubtulajdonos nem adja fel. Újabb próbát tesz MangaLaci elfogadtatására. A leggazdagabb felvidéki magyar oligarcha sok mindennel üzletel. Vannak disznófarmjai is, melyek termékeiből, például a mangalica kolbászból szép profitra tesz szert. Tegyen. Csakhogy Világi Oszkár továbbra is köti a malacot a karóhoz.

 

Mangalaci!!! Oszkár, ezt komolyan gondoljátok? A Körkép.sk megkérdezi olvasóit a DAC új kabalaállatáról

 

Azok után, hogy a szurkolók szinte egy emberként söpörték le az eszement ötletet, hogy MangaLaci, a „kukkóniás” mangalica legyen a DAC kabalafigurája, az oligarcha újabb kísérletet tesz a javaslat elfogadtatására.

 

 hirdetes_300x300  

Szavazz mangaLaciról:

 

Szeretnéd, hogy a DAC kabalafigurája egy mangalica malac legyen?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Elvégre rengeteg pénzbe került a tönkretett majd megvásárolt szövetkezetek, disznófarmok létrehozása, a MangaLaci brand felépítése, a raktáron ott a sok mangalica kolbász. Meg hát a mangalacis csésze, tollak, kitűzők, pólók, egyéb reklámanyagokon sem szeretne bukni.

 

MangaLaci Dunaszerdahelyen. Kép: sportolunk.sk

 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és álló emberek
MangaLaci elölről. Kép: YBS DAC fanklub fb-oldala

 

Így kerül amibe kerül, Világi Oszkár maga állt kamerák elé, hogy megmagyarázza a megmagyarázhatatlant. Hogy a mangalica, pontosabban a vaddisznó a szurkolók ötlete volt, ők, a klubnál csak  továbbfejlesztették. Miközben újságcikk bizonyítja ennek ellenkezőjét, hiszenmaga a grafikus mondja el, honnan is jött a felkérés.

 

MangaLaci így újra előjött a disznóólból és már Dunaszerdahely utcáit járja. Hogy néhány hét múlva kabalaként már a pályán szaladgálhasson. Addig is jöhetnek a bájos, szerethető mangalacis történetek Világi mangalicáiról.

 

Tényleg ezt akarjuk?

 

 

Körkép.sk

További ajánlott írások:

 

Nem volt hosszú életű Mangalaci

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!