Emőd
  • HUF: 346.24
  • USD: 1.18
  • 23 °C
  • 34 °C
Belföld

Bugár nem érti, hogy mit akar elérni az MKP a magyar pártok együttműködésével

"Ha szorgalmaznám a Fidesz törekvéseit, akkor engem a Most-Híd élve felfalna."

Nyitókép: SITA

 

A Most-Híd elnöke, Bugár Béla nem érti, hogy az MKP valójában mit akar elérni a magyar pártok együttműködésével – erről csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt.

Hirdetés(x)

 

A magyar kisebbséget képviselő öt politikai párt pénteki találkozóján minden bizonnyal a Most-Híd is részt vesz, de abban még meg kell egyezniük, hogy ki fogja a pártokat képviselni. Ez a személy valószínűleg nem a Most-Híd elnöke lesz.

 

Bugár szerint Simon a Most-Hidat támadja

 

 „Az MKP Országos Tanácsa úgy döntött, hogy a két párt – az MKP és a Most-Híd – egyesülésével, pontosabban egy választási párt létrehozásával lényegében megalakul valami olyasmi, aminek alapján aztán a többi párttal is lehet tárgyalni egy esetleges összefogásról. A vezetés, pontosabban z OT vezetőséget ezt kedden elutasította, ami azt jelenti, hogy szembe mentek egy magasabb szerv döntésével szemben, de ez az ő dolguk. Nem tudom, hogy ezzel mit akarnak elérni“

 

– konstatálta Bugár.

 

Simon Zsolt felszólította Bugárt, hogy magyarázza meg Kočner Most-Híddal kapcsolatos üzeneteit

 

A hidas pártelnök azt is megjegyezte, hogy a magyar kisebbséget képviselő öt pártnak pénteken kellene találkoznia, de közben Simon Zsolt, a Magyar Fórum elnöke a legerősebb pártot (vagyis őket – szerk. megj.) támadja.

 

 „Az öt párt közül az egyik a legerősebb pártot támadja. Mégis hogyan lehet velük együttműködni, ha így tüzelnek ránk?“

 

– kérdezte Bugár.

 

Az Összefogás mögött a Fidesz törekvéseit látja

 

Bugár azt is elmondta, hogy az Összefogás mögött a magyarországi Fidesz törekvéseit látja. A pártelnök elképzelhetetlennek tartja, hogy a párt tízéves fennállása után engedjen az ilyen törekvéseknek.

 

 „Úgy gondolom, hogy az ilyen törekvéseket nem lehet megengedni. Ha engedélyezném, akkor a Most-Híd élve felfalna“

 

– tette hozzá.

 

Az MKP országos elnöksége kedden mondott nemet a Most-Híddal közös választások előtti együttműködésre, amiben a két párt tárgyaló delegációja előtt egyezett meg.

 

Breaking: Az MKP Országos Elnöksége nemet mondott a Menyhárt-Bugár paktumra

 

SME/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Sági Ipoly
2019. okt. 24. 19:22

Béla,,,,,, nincs it semmi gondt,,,, Téged nem akar senki,,,,,, vedd már észre....

musztafa ibrahim
2019. okt. 24. 20:12

Hál Istennek, BB-nek annyi, má csak a többi áruló van a soron. Az meg csak hab a tortán, hogy szerinte Simon a Most-Hidat támadja, de a Ravasz az Ábel a szlovák TV műsorában az MKP-t kritizálta, no meg, frissiben, hogy BB szintén orbánozik egyet az nem támadáááás, ugye? Szóljon má neki valaki, hogy ezzel meg aztat akarták elérni, hogy neki konec legyen, meg a jelenlegi kormánynak.

Sági Ipoly
2019. okt. 24. 20:26

Szerintem mindenki, nem csak az MKP azt akarja , hogy ne Te mond meg Béla, hogy mi a tuti, elég volt belőled, senki nem akar Téged.... pont, nem kell ezt csűrni - csavarni....

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket