Nyitókép: Facebook

 

A rendőrség két kisfiú keresésében kéri a nyilvánosság segítségét. A 8 éves Harlow Pax Hulsh-ot és 5 éves öccsét, Theodore Steven Hulsh-ot október 24-én, csütörtökön látták utoljára Pozsonyban, az Einsteinova utcai bevásárlóközpontban. Jelenleg nem tudni, hogy a két fiú hol tartózkodik.

 

 „Minden olyan információt, ami segíthet az eltűnt személyek felderítésében, jelezzék a 158-as telefonszámon, személyesen bármelyik rendőrségen, vagy a Facebook-oldalon“

 

– írta a rendőrség.

 hirdetes_300x300  

 

Az eddigi információk szerint Vera Wisterová műsorvezető két fiáról van szó. Vera Wister néhány hónappal ezelőtt a bíróságon harcolt a fiaiért az izraeli-amerikai állampolgárságú exférjével.

 

A média értesülése szerint a fiúk édesapjukkal voltak a bevásárlóközpontban, akinek a telefonja azóta is ki van kapcsolva. A rendőrség gyanúja szerint a két kisfiút az édesapjuk vihette magával külföldre.

 

Harlow Pax Hulsh 142 cm magas, 30 kiló,  barna szeme és barna haja van. Utoljára kék színű, hosszú ujjú pólót viselt, a mellkasán „GAP” felirattal, emellett terepmintás melegítő, valamint sárga, pokémonos sportcipő volt rajta.

 

Theodore Steven Hulsh 120 cm magas, kék szeme és világosbarna, göndör haja van. Amikor utoljára látták, kék, csíkos, hosszú ujjú pólót, sötétkék melegítőt és szintén sárga, pokémonos tornacipőt viselt.

 

❗️ MIMORIADNE PÁTRANIE PO DVOCH MALOLETÝCH SÚRODENCOCH ❗️Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom…

Gepostet von Polícia SR – Bratislavský kraj am Freitag, 25. Oktober 2019

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.