Nyitókép: teraz.sk

 

Miután az ellenzék nyomásával kikényszerítette Martin Glváč (Smer) parlamenti alelnök lemondását, Glváč azt várta, hogy Bugár is hasonló lépést tesz.

 

„Mert épp a Most-Híd elnöke találkozott Kočnerrel a gyilkosság után és beszélgettek. Lehetőséget adok neki, hogy ezt meglépje, ellenkező esetben nem kizárt, hogy ha megjelenik a parlamentben a javaslat a visszahívására, a Smer frakciója megtámogatja a javaslatot,“ nyilatkozta Glváč még csütörtökön.

 

Az SaS nem vesz részt kettőjük kölcsönös törlesztésében

 hirdetes_810x300  

 

A SITA hírügynökség értesülései szerint azonban az ellenzék nem kíván részt venni a két kormánypárt parlamenti alelnöke közti vitában, így Bugár vélhetően megússza, hogy ismét leváltsák.

 

„Az SaS nem vesz részt kettejük adok kapokjában. Energiánkat inkább az ország ügyét előre vivő dolgokba fektetjük. Ha valaki kezdeményezi Bugár visszahívását, megtámogatjuk azt“

 

– nyilatkozta az SaS szóvivője.

 

Matovič: a Most-Híd a múltat jelenti

 

Hasonlóan nyilatkozott Igor Matovič is, aki szerint Bugár két dolog miatt sem érdemli meg, hogy a parlament alelnöke legyen. Az egyik, mert hazudott a Kočnerral való Maldív-szigeteki találkozójáról.

 

 „Ugyanakkor Bugár és a Most-Híd már csak a múltat jelenti, akik számára a parlamenti választásokkal bezáródik az ajtó. Így nem nagyon szeretnék ilyen kezdeményezésbe részt venni. De ha más az asztalra teszi a javaslatot, megtámogatjuk,“

 

mondta Matovič.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.