Nyitókép: Najky.sk

 

Hatalmas fájdalmakat élhetett át az a fiatal nő, akit a pozsonyi kikötőben találtak meg. A 34 éves nyelvtanárnőt brutálisan összeverték és valószínűleg meg is erőszakolták. Az egykori modell és fotográfus halálával kapcsolatban a rendőrség egyelőre nem nyilatkozik. A család és az ismerősök sokkban vannak a történtek után.

 

Az összevert nőre november 11-én, hétfőn reggel 9:00 óra körül találtak rá a pozsonyi Kikötői híd és Apollo híd között. A 34 éves szinnai származású Viola négy éve élt a fővárosban. Az eddigi információk szerint eszméleténél volt, amikor rátaláltak, de ki volt hűlve, vonaglott a fájdalomtól, a nagy fájdalmai ellenére azonban megpróbált kommunikálni.

 

 hirdetes_810x300  

Az összevert nőt egy járókelő találta meg, aki azonnal kihívta a mentőket. A 34 éves nőt a mentősöknek sikerült újraéleszteniük és mesterséges kómába helyezniük, de a kórházba szállítás közben életét vesztette.

 

A nő sérülései rendkívül súlyosak voltak – szó szerint halálra verték. Az ismeretlen elkövető szétverte a bokáját, ismeretlen tárgyat dugott az anális nyílásába, emellett a csigolyáját is eltörte. A rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad az esetről.

 

A halottkém boncolást rendelt el a halál pontos okának megállapítására. A bűnüldöző szervek büntetőeljárást indítottak az ügyben, amelyről a nyomozás jelenlegi stádiumában nem adhatnak információkat – mondta Veronika Slamková, a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

A szóvivő nem árulta el, hogy a rendőrségnek sikerült-e az elkövető nyomára bukkanniuk, s hogy találtak-e valamilyen nyomokat a kikötő átkutatása során.

 

A barátai szerint Violának nagy tervei voltak. Főiskolán tanult, egy nyelviskolában dolgozott és lakást akart vásárolni Pozsonyban. Viola egykor modellként dolgozott, és mintegy 12 évig élt külföldön.

 

Noviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.