Nyitókép: Glob.sk/Peter Korček

 

Érsek Árpád, a Most-Híd listavezetője, közlekedési miniszter kijelentette, nem kételkedik abban, hogy pártja bekerül a parlamentbe a jövő évi választások során. Ezt csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, ahol azt is elmondta, tapasztalt csapatuk van, a választókat pedig a programjukkal szeretnék meggyőzni.

 

A program közlekedésre, sportra és a régiók fejlesztésére vonatkozó részét Érsek Agócs Attilával, a Most-Híd alelnökével, Fülek polgármesterével, valamint Michal Goriščákkal, Felsővízköz (Svidník) alpolgármesterével, a párt Eperjes megyei elnökével közösen mutatta be. Érsek állítása szerint a közlekedési tárca vezetőjeként Szlovákia kiépítésén dolgozott, és ezt a munkát rajta kívül a párt is folytatni akarja.

 

 hirdetes_300x300  

„Folytatjuk az építkezést, nem feledkezünk meg a D3-as, az R2-es, az R4-es és az R7-es, valamint a többi nemzetközi összeköttetésről. Van, aki felrója nekünk, hogy csak délen építkezünk. Nem tudom, Eperjes, Csaca és Felsővisnyó mióta van délen”

 

– mondta Érsek, majd hozzátette: meg akarják építeni a D1-es autópályát Pozsonytól Kassáig.

 

 „A vasúti közlekedéssel is foglalkoznunk kell, hiszen az elmúlt 30 évben senki sem épített itt új vasútvonalat. Az Európai Bizottságtól úgy értesültem, hogy az ilyen típusú projektekre több pénz fog rendelkezésre állni”

 

– mondta.

 

 „Most az a feladatunk, hogy bekerüljünk a parlamentbe, de nincs kétségem afelől, hogy ez sikerülni is fog. Nem örülnénk neki, ha a választások után nélkülünk alakulna meg az új kormány”

 

– konstatálta Érsek.

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.