Nyitókép forrása: ekologia.pl

 

Térségünk fölé nyugat felől melegebb légtömegek érkeznek, ez határozza majd meg a következő napok időjárását. Meleg légtömegek ide vagy oda, marad a néhány fokos nappali csúcs és az esti fagypont alatti hőmérséklet a hétvégén is.

 

Csütörtökön a reggeli órákban fagy és tartós köd miatt van érvényben elsőfokú figyelmeztetést, érdemes körültekintően vezetni. A sárgariasztás a Komáromi járástól keletre minden magyarlakta járásra vonatkozik. Köd esetében a látótávolság 50-200 méterre csökken. Az utakon jégfoltok alakulhatnak ki.

 

Továbbra is marad a hideg idő, a legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és +2 fok között alakul. Csapadékra nem nagyon kell számítani. Pozsonyban többnyire borult idő lesz 2 fokos csúcshőmérséklettel. Dunaszerdahelyen átmenetileg kisüthet a nap (1 fokos csúcs). Komáromban is marad a felhős idő, Léván napsütésre és fagypont körüli hőmérsékletre kell számítani. Nagykürtösön nulla fok és eső várható. Rimaszombatban felhős -2 fok, Rozsnyón napos nulla fok várható.

 hirdetes_300x300  

 

Kassán fagypont alatt alakul a nappali csúcs a felhős időjárás ellenére. Nagymihályon és Királyhelmecen fagypont alatti nappali csúcs de túlnyomó napsütés lesz.

 

 

SHMU.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!