Nyitókép: TASR

 

Tegnap elkísérték utolsó útjára a fiatal színésznőt, Monika Potokárovát, aki múlt héten hétfőn saját kezével vetett véget életének.

 

A színésznő mozdulatlan testét férje, Robo Roth találta meg közös pozsonyi lakásukban. A tehetséges színésznőtől szerdán a kora reggeli órákban (12. 4.) vettek búcsút a kassai temetőben. A temetés a legnagyobb titoktartásban és a legszűkebb családi körben zajlott.

 

 hirdetes_400x285  

Saját kezével vetett véget életének a 27 éves szlovák színésznő

 

Az elhunyt színésznő legközelebbi rokonai szerdán kora reggel találkoztak a temetőben. A végső búcsú időpontjáról csak a család rendelkezett pontos információval.

 

„Teljes csendességben akarták megcsinálni a temetést. A temetésre még azelőtt sor került, hogy a temetőt hivatalosan kinyitották volna. Reggel 6.45 után már túl voltak az egészen. A temetésről csupán néhány alkalmazott tudott“

 

– tudta meg a Nový Čas.

 

Négy nappal a halála után jelentős díjban részesült Monika Potokárová

A 27 éves színésznőt mindössze a legközelebbi hozzátartozói kísérték el utolsó útjára. Annak ellenére, hogy a Szlovák Nemzeti Színház és a kollégák egy nagyszabású pozsonyi búcsúztatásra számítottak, a színésznő rokonai úgy döntöttek, nem kívánnak ilyen típusú ceremóniát a halottjuknak.

 

A színésznő sírja. Fotó: fab/Nový Čas

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!