Nyitókép: SITA

 

Robert Fico, a koalíciós Smer-SD párt elnöke panaszt nyújtott be az ellen a büntetőeljárás ellen, amelyet extrémista bűncselekmények, valamint ezen bűncselekmények helyeslése miatt indított ellene a rendőrség. Fico egyetért Ľuboš Blaha smeres képviselő Tomáš Honz speciális ügyészről tett kijelentéseivel. Fico minderről a Pravda vitaműsorában nyilatkozott.

 

„Ellenőriztettem azokat az információkat, amelyeket Ľuboš Blaha tett közzé erről az ügyészről. Ezek az információk abszolút hitelesek. Egy olyan emberről van szó, akihez közel állnak a kávéházak, Soros és az Open Society Fund”

 

– közölte Fico, majd hozzátette: a Speciális Ügyészi Hivatal folyosóin olyan ügyészek járnak, akik azt kiabálják, hogy Ficót be kell csukni, mindegy, hogy miért.

 hirdetes_300x300  

 

Fico elmondása szerint még aznap benyújtotta a panaszt, amikor kézbesítették neki a büntetőeljárás megindításáról szóló határozatot. A Smer elnöke egyben azt is kijelentette, hogy panaszt fog emelni az ügyész elfogultsága miatt is, ugyanis sérti őt az ellene indított eljárás.

 

„Ha valaki azt mondja, hogy a cigánygyerekek az iskolában úgy viselkednek, mint egy állatkertben, akkor ez bűncselekménynek számít?”

 

– tette fel a kérdést a volt kormányfő a Pravda vitaműsorában.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!