Nyitókép: Lakeside park 2

 

Lakeside Park 2 néven új adminisztratív épületet fognak építeni a pozsonyi Kuchajda-tó közelében. Az épületet üzembe helyezését 2021 végére tervezik.

 

A projekt mögött a Wood & Company és az Immocap befektetők állnak. A Lakeside Park 2 irodaház-projekt közvetlenül kapcsolódik a Lakeside Park 1 projekthez, ami a Vajnorská és a Tomášikova utca kereszteződésénél található.

 

 hirdetes_810x300  

„Az építkezés kezdete 2020 első negyedévére van betervezve, az épületet üzembe helyezésének dátuma pedig feltételezhetően 2021 negyedik negyedévében lesz“

 

– tájékoztattak a befektetők.

 

Fotó: Lakeside park 2
Fotó: Lakeside park 2

 

A projekt megvalósításán mindkét társaság közre fog működni. Az Immocap feladata az egész befektetés biztosítása lesz, beleértve a társfinanszírozást, a projekt előkészítését, az építkezést és a bérletet. A Wood & Company a társfinanszírozás mellett a térség fejlesztésére és az együttműködésre fog ügyelni.

 

A befektetők ígérete szerint az adminisztratív épületet technológiai és arichitektonikus szempontból is a legmodernebb trendek alapján fogják megépíteni. A közterületet egy zöld park kiépítésével szeretnék megvalósítani az épület előtt.

 

Az új projektnek köszönhetően 15 ezer négyzetméter bérelhető terület és 300 parkolóhely jön létre.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!