Belföld

Menyhárt, Érsek, a magyar egység és a gazdák is kampányolnak – Mutatjuk, mivel győznék meg a választókat

Mutatjuk a magyarokat megszólító politikai erők decemberi kiadványait.

Menyhárt József unalomig ismert, zavaróan mű kéztartásával, Érsek Árpád tuti halászlé-receptjével, a traktortüntetésekről ismert gazdák pártja programismertető újsággal, a Magyar Közösségi Összefogás pedig 16 oldalas beköszönő kiadvánnyal jelentkezett a karácsonyi ünnepek előtt.

 

Míg a Most-Híd listavezetőjével, Érsek Árpáddal, kétnyelvűen, Ady idézettel kommunikálja a karácsonyt, az MKP politikai alkalmatlanságát bizonyító elnöke a pártkasszát használja ki saját kampányra. Karácsonyi jókivánságnak leplezve önmagát futtatja city lightokon, így próbálva javítani a párttagok és a választók körében is igencsak megromlott megítélésén. Könnyen lehet, Menyhárt attól fél, a karikázási versenyben lecsúszhat a választási lista ötödik helyéről.

 

A Magyar Közösségi Összefogás Új korszak – magyar egység címmel 16 oldalas kiadvánnyal bontott zászlót, és megjelent a gazdák Máme toho dosť! (Elegünk van) nevű pártjának 6 oldalas választási újságja is.

Hirdetés(X)

 

Mutatjuk a magyarokat megszólító politikai erők decemberi kiadványait.

 

Nem biztos, hogy Menyhárt megőrzi ötödik helyét a listán, így a pártkasszát kihasználva saját kampányt is folytat.

 

Karácsonyi jókivánság és halászlé recept Érsek Árpádtól:

 

 

A gazdák magyar nyelvű, hat oldalas választási újságja:

 

 

Új korszak – magyar egység: 16 oldalon jelent meg a Magyar Közösségi Összefogás első választási újságja:

 

 

Boldog Karácsonyt a politikusoknak is!

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Sági Ipoly
2019. dec. 20. 21:01

- az MKPnak eddig sosem se sikerült rendes kampányt összehozni, ideje lenne profi szakemberekre bízni a kampányszervezés mert megint elmegy a hajó....... - miért gondolja valaki hogy ugyanaz a vezetés most jobban tudja csinálni a kampányt.....???? - lehet vannak készen valamilyen anyagok, plakátok de raktárban tartani semmit sem ér, már régen kint kellene lenni a masszív kampánnyal...., szerintem az emberek nem nagyon látják ezeket a plakétokat, legalabbis a környékünkön nincsenek - gondolt valaki azokra is akik nincsenek a facebookon vagy nem interneteznek,,,,,, ????, őket hogy győzzük meg és hogy visszük el szavazni,,,,??? - rengeteg dolgot nem értek, de főleg azt, hogy az összefogás mellett miért nem azt sulykoljuk a választók felé hogy "CSAK MI" kerülhetünk be a parlamentbe vagy egyik lista se, más lehetőség nincs csak ránk szavazni, ezzel szerintem sok szavazatot lehetne hozni....

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője. Mindenhez ért. Mindenhez is!

Kövessen minket

Megosztás