Belföld

Megkérkeztek a karácsonyfa alá az új, magyar nyelvű óriásplakátok – Képek

Várjuk olvasóink óriásplakát-felvételeit is.

Nyitókép: mdn.sk

 

A karácsony meghozta a Magyar Közösségi Összefogás és a PS/Spolu magyar nyelvű óriásplakátjait is. Rajtuk kívül a vegyespárt is új billboardokra cseréli le hirdetési felületeit.

 

 

Képeink frissek, ma készültek. Ezekből kiderül, hogy az ellenzéki szlovák párt magyar platformjának listavezetője, Forró Tibor a Progresszív Szlovákia elnökével, Michal Trubannal magyarul szólítja meg a választókat, „becsületes Szlovákiát“ ígérve.

 

Truban és Forró a PS listáján. Kép: Körkép.sk

 

Az MKP a Baross pályázatok menedzselésével megbízott, az összefogás listájának 20. helyén levő Iván Tamással próbálja gyűjteni a szavazatokat, „együtt egy erős gazdaságért“ szlogennel.

 

Iván Tamás a Baross-pályázatok kapcsán lehet ismert a választók előtt. Kép: Körkép.sk

 

Láthatóan beindult a karikázási verseny, így biztos ami biztos, a pártelnökök sem bíznak semmit a véletlenre. Várjuk olvasóink óriásplakát-felvételeit is.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Zempléni Péter
2020. jan. 06. 17:08

Miért magyar néven nevezi azon jelöltjeit az Összefosás a plakátjain, akik egyébként hivatalos okmányaik szerint szlovákosan használják azt? Szívük joga a szlovákos változathoz, de akkor mit keresnek egy magát tüntetően etnikai alapon álló párt listáján? A szlovák föfvények biztosítják a magyaros névhasználatot? Aki nem mer vagy nem akar ezzel élni ne akarjon MAGYAR párt színeiben politizálni!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Hirdetés (X)

Kövessen minket