Nyitókép: Körkép.sk

 

Komáromban zajlott a Magyar Közösségi Összefogás programbemutatója.

 

Bárdos Gyula, a közös magyar lista vezetője beszédében elmondta, nem párt-, hanem közösségi programmal vágnak neki a 2020-as parlamenti választásoknak.

 

 hirdetes_400x285  
Fotó: Körkép.sk/Komjáthy Petőcz Andrea

 

Az asszimilációra való tekintettel hatékonyabb érdekképviseletet sürgetett, hangsúlyozta, hogy a közös program kialakításában nagy szerepet kaptak a fiatalok.

 

A pártelnökök közül először Mózes Szabolcs, az Összefogás elnöke lépett pódiumra. Mózes újra egyértelművé tette, hogy kormányváltásra van szükség. Kiemelte a pártprogram fontosságát, mert véleménye szerint program nélkül nincs cselekvés.

 

Fotó: Körkép.sk/Komjáthy Petőcz Andrea

 

Simon Zsolt, a Magyar Fórum elnöke azt hangsúlyozta, hogy a közös listával a felvidéki magyarság ismét „a jó oldalon állhat”. Emellett kiemelte a jogállamiság visszaállításának fontosságát.

 

Fotó: Körkép.sk/Komjáthy Petőcz Andrea

 

Menyhárt József, az MKP elnöke elmondta, hogy napra pontosan 26 évvel ezelőtt zajló komáromi nagygyűlésen elfogadott nyilatkozatból kevés célkitűzés valósult meg.

 

Fotó: Körkép.sk/Komjáthy Petőcz Andrea

 

Ezt követően sor került az egyes programkategóriák és a programfelelősök bemutatására. A rendezvény zárásaként a Tiszti Pavilonban megjelentek közösen elénekelték a magyar himnuszt.

 

A helyszínen készült élő közvetítésünk megtekinthető alább:

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 12 olvasónak tetszik ez a cikk.