Nyitókép forrása: hnonline.sk

 

Délelőtt a rendőrség is közleményt adott ki Sólymos László és fivére szerda esti malőrje miatt, melynek során egy ázsiai étteremben a miniszter vélhetően ittasan összeszólalkozott testvérével, majd a vendéglő személyzetével is, egyiküket ráadásul meg is ütötte. A kiérkező rendőröknek azt kiabálta, hogy ő a környezetvédelmi miniszter.

 

A rendőrség hivatalos közlése szerint az incidens azerda délután 17:00 környékén történt, ekkor futott be a segélyhívás az őrsre, vélhetően garázdaságról lehetett szó. Később kiderült, hogy egy belvárosi, Laurinska utcai ázsiai étteremben két férfi, L.S. és Z.S. (Sólymos László és Zoltán) „szóban és tettleg” is megtámadták az étterem alkalmazottait, illetve egyikük széttörte a bejárati ajtó üvegét.

 

„A járőrök kiérkezése után a két férfit őrizetbe vették és a rendőrőrsre szállították. Az ajtón elkövetett kár értéke mintegy 1000 euró”

 

 hirdetes_400x285  

olvasható a rendőrség hivatalos facebook-oldalán.

 

Az étterem egyik alkalmazottját a mentősök kórházba szállították.

 

A hatóságok garázdaság és szándékos károkozás gyanújával indítottak eljárást. A Sólymos-testvéreket a jegyzőkönyv felvétele után elengedték.

 

„Én vagyok a miniszter“ – kiabálta a verekedő, ittas most-hidas politikus Pozsony belvárosában. A rendőrök elvitték

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.