Nyitókép: TvNoviny/reprofotó

 

A Markíza Televíziónak sikerült megszereznie azt a felvételt, amin a Sólymos testvérek tegnap esti ominózus balhéja látható.

 

Mint ismeretes Sólymos László környezetvédelmi miniszter egy ázsiai étteremben ittas állapotban összeszólalkozott a testvérével, majd az egyik alkalmazottal is, akit ráadásul meg is ütött.

 

 hirdetes_810x300  

A felvételen látni, hogy miként veszekednek a Sólymos fivérek az étterem személyzetével, majd nem sokkal ezután fizikai támadásra kerül sor. A fivérek közül Sólymos László környezetvédelmi miniszter volt az agresszívebb, ugyanis a testvére inkább próbálta őt visszatartani a konfliktus eldurvulásától.

 

 

 

 

A videón látni, hogy az első ütést Sólymos László méri az ázsiai férfira, aki ezután ököllel vág vissza a verekedő miniszternek.

 

A TvNoviny.sk információi szerint a Sólymos fivérek toalettre szerettek volna menni az étteremben, ami a pincéreknek nem tetszett, s ezután alakult ki a összetűzés.

 

A környezetvédelmi miniszter ma sajtótájékoztatója keretén belül kért elnézést a tegnapi esti incidens miatt, egyúttal lemondott miniszteri tisztségéről is.

 

TvNoviny.sk

 

A témával kapcsolatos cikkeink:

 

„Én vagyok a miniszter“ – kiabálta a verekedő, ittas most-hidas politikus Pozsony belvárosában. A rendőrök elvitték

 

A rendőrség szerint Sólymos „szóban és tettleg” rátámadt a vendéglő személyzetére

 

BREAKING: Sólymos lemond

A playboy befejezte. Kár Solymosért

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.