Belföld

Bugár és Pellegrini megegyezett abban, hogy ki lesz Sólymos utódja

Nevet egyelőre nem mondtak.

Nyitókép: TASR/Marko Erd

 

Peter Pellegrini kormányfő és Bugár Béla, a Most-Híd elnöke már megegyezett abban, hogy Sólymos László lemondása után ki vezesse tovább a környezetvédelmi tárcát, de az illető nevét egyelőre még nem árulták el – tájékoztatott Klára Magdeme, a Most-Híd szóvivője.

Hirdetés(x)

 

„A kialakult helyzettel kapcsolatban már tegnap megoldás született. Annak a személynek a nevében, akit a környezetvédelmi tárca vezetésével szeretnének megbízni, mindketten egyetértettek”

 

– mondta Magdeme, majd hozzátette: Pellegrini és Bugár is jóváhagyta, hogy a kormányfő személyesen tudassa az új nevet az államfővel.

 

Egyes információk szerint a környezetvédelmi tárca vezetését ideiglenesen Érsek Árpád közlekedésügyi miniszter, vagy Gál Gábor igazságügyi miniszter veheti át. Ezt az információt azonban a Most-Híd szóvivője nem erősítette meg.

 

Sólymos László azután nyújtotta be a lemondását, miután egy fővárosi ázsiai étteremben ittas állapotban szóváltásba keveredett a tulajdonossal, ami tettlegességig fajult.

Hirdetés(x)

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Zempléni Péter
2020. jan. 25. 06:02

Végre valami jó hír! Már kezdtünk aggódni, hogy mi lesz ha miniszter nélkül maradunk még február végéig. Ebből is látszik,hogy a környezetvédelem prioritást élvez.p

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket