Nyitókép: archív

 

Frissítve 2020.01.30, 11:40-kor

 

Szlovák sajtóinformációk szerint Marian Kočner, a pozsonyi Kolibán található házában, valamint a Trencséni utcán található épületekben razziázik a rendőrség. Ez utóbbiban Kočner cégei találhatók. A noviny.sk információi szerint a Bonaparte lakókomplexumban – ahol korábban Robert Fico is élt – is megjelentek a rendőrök.

 

Mindez egy nappal azután történik, hogy a rendőrség házkutatást tartott Norbert Bödör nyitrai vállalkozó, valamint több bíró házánál. Mind a négy bíró – Monika Jankovská, testvére Andrea Haitová, Denisa Cviková és Vladimír Sklenka – megjelent a Kočner-féle Threema-üzenetekben.

 

 hirdetes_300x300  

A jelek szerint szervezett hálózatot tartottak fenn az igazságszolgáltatási intézményekben, hogy szükség esetén Kočner javára döntsenek bírósági perekben, amire a gyakorlatban is volt példa.

 

A legfrissebb információk szerint Dobroslav Trnka korábbi főügyésznél is ismét megjelent a rendőrség csütörtökön reggel. Nála is házkutatást tartanak otthonában.

 

A hírek szerint Dóvalon (Donovaly) és Besztercebányán is házkutatásokat tartanak a NAKA emberei. A rendőrség közlése szerint összesen 16 ház és 9 egyéb helyiség átkutatását végzik egyidőben.

 

A rendőrség mai akcióját vezető nyomozócsoport „Újságíró” fedőnéven működik.

 

A rendőrség több bírónál, köztük Monika Jankovskánál razziázik

 

Cikkünk a nap folyamán frissül!

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.