Nyitókép forrása: HNonline.sk

 

A Sme rodina elnöke, Boris Kollár azt állítja, hogy megbízható forrásból származó információk szerint a Smer elnöke, Robert Fico személyesen is találkozott Marián Kočnerrel, a Kuciak-gyilkosság főgyanúsítottjával a főügyész-választás kapcsán. Kollár erről a közrádió Sobotné dialógy (Szombati párbeszéd) című politikai műsorában beszélt.

 

A Sme rodina vezetője az állítja, hogy ha a rendőrség kérni fogja tőle, nyilvánosságra hozza bizonyítékait.

 

Kollár már a Markíza televízió múlt heti politikai vitaműsorában is megemlítette, hogy úgy tudja, Fico és Kočner találkoztak. Akkor azt állította, és a smeres pártelnök és a maffiózó arról egyeztettek, hogyan osszák fel az ügyészséget és hogyan választják meg Trnkát. Kollár szerint a beszélgetésről felvétel készült.

 hirdetes_300x300  

 

Robert Fico a múlt héten az egyik sajtótájékoztatója keretében kijelentette, „nem fogja egyértelműsíteni, hogy találkozott-e vagy sem Marian Kočnerrel a főügyész-választás kapcsán. „Ha van valamijük, hozzák nyilvánosságra” – reagált Fico kedden a sajtó kérdéseire.

 

Fico elismételte azt a kitérő választ, miszerint Kočnerrel „százszor is találkozott különböző társadalmi eseményeken”, hozzátette. Egyértelműen arra a kérdésre sem választolt, hogy tett-e már tanúvallomást a rendőrségen ebben az ügyben. úgy fogalmazott: olyan gyakran jár a rendőrségre, mint hegedűórákra, és ezért nem is emlékszik, mikor mivel kapcsolatban faggatták.

 

Teraz.sk, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!