Nyitókép: TASR

 

Richard Sulík, az SaS és Andrej Kiska, a Za ľudí párt elnöke felszólította a demokratikus ellenzék képviselőit, ne a médián keresztül üzengessenek egymásnak, hanem adjanak egyértelmű jelzést arra nézve, hogy a választások után képesek egy stabil kormány létrehozására.

 

Kiska az ellenzék összefogásának fontosságát hangsúlyozta. Továbbá kiemelte, egyértelmű jelzést kell adniuk arra, hogy a választások után képesek lesznek egy stabil kormány létrehozására.

 

 hirdetes_300x300  

„A demokratikus ellenzék feladata, hogy visszaadja ezt az országot a tisztességes embereknek“

 

– hangsúlyozta Kiska. Egyúttal felszólította a demokratikus ellenzék vezetőit, hogy ne a médián keresztül üzengessenek egymásnak.

 

„Gondoljunk arra, hogy mit várnak tőlünk a tisztességes emberek az országban – azt, hogy képesek vagyunk egy stabil kormány kialakítására“

 

– tette hozzá Kiska.

 

A volt államfő elismerte, hogy az ellenzéki pártok ugyanazokért a szavazókért harcolnak, ennek ellenére úgy véli, a tetteikkel és a kijelentéseikkel nem ébreszthetnek kétségeket a jövőbeni kormány stabilitását illetően.

 

A keddi találkozót az SaS elnöke szervezte meg, amire az összes ellenzéki pártot meghívta. Boris Kollár (Sme rodina) és a PS-Spolu koalíció elutasította Sulík meghívást. A találkozón végül csak Kiska jelent meg.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!