Belföld

Újabb nyom? Kiderült, hogy Viola Macáková derékig a Dunában volt

Újonnan kiderült, hogy a ruhája vizes volt, vagyis a halála előtt ismeretlen okból a Dunába került.

Nyitókép: FB/Google Maps

 

Kiderült, hogy a kikötőben megtalált, kihűlt angoltanárnő, Viola Macáková ruhája és csizmája teljesen át volt ázva.

Hirdetés(x)

 

A 34 éves Viola halála a tavalyi év legrejtélyesebb tragédiái közé tartozik. Az egykori modell éa angoltanárnő halálát a rendőrök már harmadik hónapja gyilkossági esetként vizsgálják, vagyis úgy vélik, hogy a nő halálát egy eddig ismeretlen személy okozta.

 

Az Aktuality.sk információi szerint Viola Macákovát a végzetes napon több belvárosi kamera is rögzítette, de a felvételeken egyedül volt. Újonnan kiderült, hogy a ruhája vizes volt, vagyis a halála előtt ismeretlen okból a Dunába került, ahol a víz szintje a derekáig érhetett.

 

A meggyilkolt Viola Macáková ügyében eddig még senki ellen nem indítottak büntetőeljárást

 

Hirdetés(x)

Annak ellenére, hogy késő őszi idő volt, Violán csupán szilonharisnya, egy rövid szoknya, pulóver és mellény volt. Pár lépéssel odébb megtalálták a csizmáját, de azok a személyes dolgai, amelyek elárulták volna a kilétét, hiányoztak. Nem volt nála sem a táskája, sem a mobilja, sőt a személyes iratai sem.

 

A rendőrség arra a kérdésre, miszerint a baleset, illetve az öngyilkossági kísérlet lehetőségével dolgozik-e, nem adott konkrét választ.

 

Azonban az Aktuality.sk úgy tudja, rendőri körökben is dolgoznak azzal a lehetőséggel miszerint Viola halálát nem egy idegen személy okozta. A tragédia előtt több múltbéli ismerősével is próbált kapcsolatba lépni és különböző dolgok miatt bocsánatot kérni tőlük.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket