Anna, Anikó
 • HUF: 361.44
 • USD: 1.18
 • 23 °C
 • 36 °C
Belföld

Kampány: A Most-Híd és az MKÖ egyre több pénzt költ el a YouTube-on és a Facebookon

Az elmúlt hétben azok a pártok költöttek a legtöbbet FB-kampányra, akik a felmérések szerint nem jutnának a parlamentbe.

Nyitókép: TA3

 

Transparency International Slovensko újabb elemzése szerint az elmúlt hétben a második legnagyobb politikai Facebook-kampánnyal a Most-Híd rendelkezett.

 

A párt a Facebookon közzétett videókra és bejegyzésekre összesen 23 ezer eurót költött, ami a kampány kezdete óta a közösségi oldalakra költött kiadásaiknak több mint a negyedét teszi ki. A párt leggyakrabban építkezéssel és rekonstrukcióval kapcsolatos videókat közöl, amelyekben a kormányban elért sikereiket kívánják prezentálják.

 

Az elmúlt héten a harmadik legerősebb FB-kampánnyal a Magyar Közösségi Összefogás rendelkezett, mégpedig 16 ezer eurós kiadással.

 

A fentebb említett pártokhoz képest jócskán visszafogta magát Smer-SD, ugyanis az elmúlt egy hétben mindössze 11 ezer eurót költött, ami mindössze az ötödik legnagyobb hirdetésre költött pénzösszegnek számított a Vlasť párt után, akik 12,6 ezer eurót költöttek az elmúlt egy hétben.

 

Január végétől a PS/Spolu viszi a prímet a Facebookon. Csak az elmúlt hét napban 29 ezer eurót fordítottak a FB-os kampányra.

 

Ha a PS/Spolut nem vesszük számításba, akkor az elmúlt héten ötből három olyan párt – Most-Híd, MKÖ, Vlasť – költötte a legtöbbet a FB-kampányra, amelyek az eddigi felmérések szerint nem jutnának be a parlamentbe.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Zempléni Péter
2020. feb. 17. 20:11

Ha csak a pénzen múlna az Összefosás adná a miniszterelnököt. A háttérhatalom nyomja a lóvét. De honnan van a nemzetáruló bitang Híd - Most pártnak? Cssk nem a Soros??!!

  Sági Ipoly
  2020. feb. 17. 20:18

  ilyen buta, primitív hozzászólást nem mindig lehet olvasni..... többet nem is érdemes hozzáfűzni,,,,,,

Fazekass Ádám
2020. feb. 18. 03:45

Menyhárt tévé vitája után bebizonyosodott, hogy kidobott pénz!! Inkább nyelvórára költötték volna. Soros legalább kitaníttatta a pénzén angolból a " diplomás kommunistákat" Kapja is érte a magájét tőlük!

  Várhelyi Antal
  2020. feb. 18. 07:08

  Önérzetes ember a Menyhárt. Nuncs az a pénz amiért megtanulna szlovákul.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket