Nyitókép forrása: Körkép.sk/KL

 

Andrej Kisak exállamfő ma vallomást tett a rendőrségen az elmúlt napokban napvilágra került felvételekkel kapcsolatban, amelyek szerinte megpróbálják őt lejáratni a választások előtt.

 

A rendőrségre saját kezdeményezésére érkezett, és büntetőfeljelentést tett az első videóval kapcsolatban. A rendőrségnek átadott egy bizonyítékokat tartalmazó borítékot. Ezek elvileg rámutatnak, hogy az elég mesterkéltre sikerült felvételeket valójában egy smeres parlamenti képviselő megbízására készítették. Az illető nevét elárulta a nyomozóknak is.

 

A nagyszalóki telkek ügyében két felvétel is készül, az elsőn az alvilág két szereplője beszél arról, hogy Kiska tudott, hogy az 1999-ben általa vásárolt telkeket törvénytelenül tulajdonították el az eredeti birtokosuktól. A második videón az első videó egyik szereplője tárgyal Kiskával, és próbálja rábírni, hogy mondjon saját magára nézve valami terhelőt. Kiska azonban nem válaszol a kérdésekre. Hogy pontosan hogyan kell értelmezni a második felvételt, nehéz megállapítani, mert láthatóan egy összevágott verzióról van szó.

 hirdetes_300x300  

 

Újabb névtelen videó került elő Kiskáról, melyből kiderül, ki használt rejtett kamerát

 

„Ez a verejtékes poprádi férfi végre észhez térhetne”. Fico tagadja, hogy köze lenne a Kiskáról megjelent videóhoz

 

Anonim videó jelent meg Kiska nagyszalóki telekügyéről. A volt államfő szerint Fico bosszújáról van szó

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!