Belföld

MKÖ: Bugár Béla ismételten olyat ajánl, amit nem tud teljesíteni

Koalíciós potenciálja már csak az MKÖ-nek van

Nyitókép forrása: Körkép.sk/KL

 

Reagált a Magyar Közösségi Összefogás Bugár Béla mai sajtótájékoztatóján elhangzottakra. Az MKÖ szerint Bugár megint olyat ígért, amit képtelen betartani.

 

Bugár Béla mai pánikoló sajtótájékoztatója azt bizonyítja, amit nyilván a Most-Híd is érez: partnerek és esély nélkül maradt – áll az MKÖ nyilatkozatában, kiemelve, hogy a jobboldali pártok sorra zárkóznak el a Most-Híd elől, és legutóbb már Robert Fico is Bugár ellen nyilatkozott. Ezért nem tudja betartani, amit mai sajtótájékoztatóján ígért, miszerint kormánypozícióba kerüljön.

 

„Koalíciós potenciálja egyedül a Magyar Közösségi Összefogásnak van, minket fogadnak el jobboldali partnereink és közös kormányzásra készülünk. Ezért a 22-es listára leadott szavazat nem vész el, kormányzást fog érni”

 

áll az MKÖ közleményében. Kijelentették, hogy Bugár Béla nincs tisztában a realitásokkal, ha az MKP-val közös platform létrehozásáról beszél a választások után.

 

Nem ennyire elutasító azonban az MKP elnöke, Menyhárt József. Menyhárt az MKÖ nevében tárgyalna Bugárral a választások után, hozzátette azonban, hogy ez a Most-Híd kétségbeesett segélykiáltása.

 

Bugár az utolsó szalmaszálba kapaszkodik: 8 nappal a választások előtt próbál zavart okozni az MKP-s körökben

 

Bugár ma azt ajánlotta az MKP-nak, hogy a Most-Híd bejutása és esetleges kormányszereplése esetén pozíciókat és “hatalommegosztást” kínálna fel az MKP-nak a kormányban. A vegyespárt elnöke szerint a Most-Híd esélye nagyobb a bejutásra, ezért a “mindent meg kell tenni”, hogy a Most-Híd jusson be a törvényhozásba.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket