Nyitókép: Körkép.sk

Frissítve: 14.23

 

A Körkép.sk tudósítójának információi szerint Pódatejed községben (Dunaszerdahelyi járás) közel 19%-os a részvételi arány. A pódatejediekhez hasonlóan Patonyréten megközelítőleg a választásra jogosult személyek 20%-a járult urnákhoz. Bős városában nagyobb a választói kedv, mint négy éve.

 

Néhány választópolgár azt mondja, ugyan az urnához járul, viszont nagyon csalódott a politikai pártokban, alakulatokban, ezért a pártok választási programja szerint próbált dönteni. Ezzel szemben a dunaszerdahelyi üzletekben találkoztunk olyanokkal is, akik azt mondják, ők bizony nem mennek szavazni.

 

 hirdetes_300x300  

Nyékvárkonyban, Illésháza, Albár

 

Nagyon jó a hangulat Nyékvárkonyban, az emberek érzik a választások tétjét, sokan élnek választási jogukkal. Hasonlóképpen van ez Illésházán is. Az egyik településrészen közel 20 %-os a részvételi arány. Volt olyan időszak, hogy míg a választópolgárok töltötték ki a szavazólapokat, az előcsarnokban 10-en várakoztak a sorukra. Albáron immár 30%-os a részvételi arány.

 

Nagyszarva

 

Nagyszarva községben is szép számban voltak választani, eddig mintegy 350 személy. A községben folyamatos a mozgás a helyi községi hivatal körül. A délelőtt folyamán volt, hogy egymásnak adták a kilincset a választópolgárok.

 

Pódatejed

 

Pófatejeden egyre növekedik a részvételi arány, információink szerint immár 25 % körül jár.

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.