Nyitókép: Körkép.sk

 

A parlamenti bejutás esélyével induló SaS (Szabadság és Szolidaritás) pártja saját székhelyén, a Liberális házban várja az eredményeket. Két órával a választási helyiségek bezárása előtt már nagyban gyülekeznek az akreditált újságírók és meghívott vendégek, jelöltek.

 

A kínálat első osztályú, a catering átlagon felüli. Ásványvizek, kávé, tea, üdítő mellett fehér- és vörösbor, valamint hideg és meleg büfé is korlátlanul rendelkezésre áll. A sajtótájékoztató helyszínén egy komplett zenekar is felállt már. Egyelőre mintegy 50-100 fő gyűlt össze.

 

fotó: Körkép.sk

 

 hirdetes_300x300  

Az SaS listáján induló Filip Mónika portálunknak nyilatkozva elmondta, hogy biztosak abban, hogy az SaS bejut a parlamentbe, és remélik, hogy sokkal jobb eredménnyel, mint ahogy a felmérések jósolták.

 

Arra a kérdésre, hogy a felvidéki magyarok mire számíthatnak az SaS-től, Filip Mónika hangsúlyozta, hogy az SaS kisebbségi programja volt a legjobb a szlovák pártok között, ami azt is bizonyítja, hogy komolyan áll a párt a témához, ő maga pedig magyarként biztosan képviselni fogja a magyar közösség érdekeit.

 

 

fotó: Körkép.sk
fotó: Körkép.sk
fotó: Körkép.sk
fotó: Körkép.sk
fotó: Körkép.sk
fotó: Körkép.sk
fotó: Körkép.sk
fotó: Körkép.sk

 

Élő videónk a helyszínről:

 

Az SaS székházából jelentjük

Gepostet von Körkép am Samstag, 29. Februar 2020

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.