Belföld

Breaking: Menyhárt és a teljes MKP Országos Elnökség lemondott

A párt országos választásokon elért eredménye maga alá temette a teljes vezetést

Az MKP Országos Elnöksége hétfőn értékelte a parlamenti választások eredményét, melyet követően egyhangúlag lemondtak funkcióikról. Minderről a párt saját közösségi oldalán adott ki tájékoztatást.

 

Alább a közzétett szöveg:

 

“A Magyar Közösség Pártja Országos Elnöksége, vállalva a politikai felelősséget a parlamenti választásokon elért eredményért, egyhangúlag lemondott, továbbá jóváhagyta az ügyvivő elnökség tagjait.

Hirdetés(x)

 

Menyhárt József dicstelen karrierjének és távozásának margójára

 

Az országos szervek tisztújításáig a parlamenti választásokon az MKP színeiben legtöbb preferenciaszavazatot szerzett 9 jelölt látja el az ügyvivő elnökségi tagságot. Az áprilisra tervezett Országos Kongresszus idejéig az Országos Tanács jelenlegi elnöke, Őry Péter tölti be az országos fórumokat előkészítő koordinátori szerepet.

 

Menyhárt József lemondása után ki legyen az MKP új országos elnöke?

Eredmény megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

 

Az Országos Elnökség határozott arról is, hogy a Most–Híddal való tárgyalásra csupán a mindkét párt országos szerveiben lezajlott tisztújítási folyamat befejezése után kerülhet sor.”

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Kosár Roland
2020. Már. 03. 21:01

Eső után köpönyeg, ismét ellesznek az állami támogatásból meg persze Tisztelt Orbán miniszterelnök Urunk milliárdjaiból és még van ... ofájuk egymásra mutogatni és Ők úgy gondolják, hogy mindent megtettek Értünk, szerintem Önmagukért sem, az összes elvesztett választás után mindig meg akarnak egyezni, de kivel az ördöggel??, de lehet a 4 évnyi nagyböjt segíthet Nekünk MAGYAROKNAK!! vagy a következő választáson ÉN is átszavazok. ISTEN ÁLD MEG A MAGYART, HAJRÁ MAGYAROK, HAJRÁ DAC, B. BUGÁR....... a

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket