Janka, Zsanett
  • HUF: 346.54
  • USD: 1.11
  • 11 °C
  • 15 °C
Belföld

Game over Most-Híd – Avagy a vegyespárti karikák titkai

Game over Most-Híd.

Nyitókép: Facebook (Most-Híd)

 

Halottról jót vagy semmit, tartja a mondás. Ugyanez érvényes a többszörös (nemzet)áruló Bugár Béla pártjára is. Ennek ellenére mégis akadnak olyan MKÖ listán indult magyarok, akiknek semmi sem drága, és feléjük nyitnának.

 

Mégis, hogy egyes MKP-s politikusok fejéből végképp kiverjük a dicstelenül távozott Bugárral való jövőtervezésnek még csak a agondolatát is, íme a Most-Híd eredményei egyéni karikák alapján a 2020-as parlamenti választásokon.

 

Hirdetés(x)

Simon Zsolt Ravasznak a választások után: Nyitottak vagyunk a Most-Híd irányába is

 

Menyhárt József szintén a választások után: Beszéltem telefonon Bugárral.

 

Szerencsére mind Simon mind Menyhárt immár a múlt.

 

De hogy egyes MKP-s politikusok fejéből végképp kiverjük a dicstelenül távozott Bugárral való közösködésnek még csak a a gondolatát is, íme a Most-Híd jelöltjeinek eredményei egyéni karikák alapján a 2020-as parlamenti választásokon.

 

Akik hozták az eredményt

 

Az ismertebb nevek közül a gömöri romavezér Vavrek Štefan, Királyhelmec “szlovmagy” polgármestere Pataky Karol, vagy a korábban megyefőnök-jelöltként csúfosan megbukott kulturális államtitkár, Rigó Konrád említhető. Mindhárman legalább öt hellyel javítottak pozíciójukon.

 

Rajtuk kívül szinte csak a roma szavazatoknak köszönhető jelöltek, vagy szlovák nemzetiségű indulók tudtak komolyabb eredményt elérni az egyéni karikák számában.

 

Akik csalódást okoztak

 

Kezdjük a női nevekkel. Közülük is a parlamenti képviselőként induló, ott többszörösen leszerepelt (pl. a himnusztörvény kapcsán) Sárközy Irén visszaesése szembetűnő. De említhető Pozsony megyefőnök-helyettese, Pozsonypüspöki korábbi polgármestere, Ožvaldová Alžbeta csúfos szereplése is. Mindketten visszaestek eredeti pozíciójukhoz képest.

 

Balódi Ladislav és  Jakab Elemér szintén kevesebb karikát hoztak a vártnál. Az MKDSZ két arca, Fehér Csaba maradt a tizediken, Sárközi János alig 447 karikával visszaesett 7 helyet.

 

Ami szembetűnő, hogy a Most-Híd a végére teljesen elvesztette arculatát. Bugár Béla alig 29 ezer karikája is mutatja, hogy projektjét a politika szemétdombjára küldték a választók.

 

Azt a listát, ahol Ravasz Ábel kampányfőnök vezetésével február végén már csak a magyarok előtt szinte ismeretlen szlovák nevek, vagy a roma szavazatokat becsatornázó jelöltek jelentettek érdemi mozgást.

 

Game over Most-Híd.

 

Íme, a teljes lista:

 

 

Előző elemzésünk az MKÖ jelöltjeinek szerepléséről itt olvasható.

 

Körkép.sk

 

További ajánlott írások:

 

A karikák nem hazudnak – Kin múlott, és kin nem a magyar parlamenti képviselet?

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 12 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Horvay L.
2020. Már. 10. 18:40

Híd - MKP.Egyik kutya, másik eb. 29-én azt kapták amit érdemeltek. Nem kértek belőlük a szavazók.Akiknek meg tetszenek gyönyörködjenek bennük és finanszírozzák őket! Dzót sem érdemelnek.

Lacko
2020. Már. 10. 19:39

Nagy szakinak tartod magad Horvsy L de csak eggy s----ej vagy

    Horvay L.
    2020. Már. 11. 07:05

    A stílus maga az ember. Legyen szép napod!

Isaja
2020. Már. 10. 20:07

Sajnos nálunk a Magyar politikusaink olyanok mint a Magyarsági ellenzék. Nekik semmi sem drága. Bárkivel, bárhol és bármikor összeállna a megélhetésért. Minket már nem képvisel senki!!!!!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket