Kristóf, Jakab
  • HUF: 360.20
  • USD: 1.18
  • 20 °C
  • 34 °C
Belföld

A kamionok miatt leállt a közlekedés Pozsony körül és a fővárosban is akadozik

A gondot a magyar oldalon végzett intézkedések okozzák a Dunacsúny – Rajka határátkelőn.

Nyitókép: Facebook (rendőrség)

 

A kamionosok miatt akadozik, sok helyütt leállt a közlekedés Pozsony felé, és a fővárosban is. Kocsisorok alakulnak ki, az utak járhatatlanok. A gondot a magyar oldalon végzett intézkedések okozzák a Dunacsúny – Rajka határátkelőn.

 

A rendőrség felszólítja a kamionosokat, hogy tartsák be a forgalmi előírásokat, és az autópályán csak a jobb oldali sávban haladjanak.

 

A pozsonyi kerületi rendőrkapitányság szerint a felelőtlen kamionsofőrök miatt leállt a forgalom a D1, D2, D4-es autópálya összes sávjában, így a többi autós és a mentőegységek sem tudnak közlekedni.

 

 

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a rendőrség megkezdheti a jogosítványok elkobzását. Egyben arra kérik az autósokat és a többi fuvarozót, hogy kerüljék el a D2-es autópályát Stomfa (Stupava) – Pozsony közti szakaszát, és használják az 1-es és 2-es osztályú útszakaszokat a lamacsi úton, illetve a Jána Jonáša úton keresztül.

 

Szenc és Pozsony között legalább 30 perces menetidő növekedésre kell számítani. A személyautók csak egy sávon haladhatnak. A Pozsonyon keresztül való haladás is nagy fennakadásokat gondot okoz.

 

 

Webnoviny.sk/teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket