Nyitókép: kuponer.cz

 

A szükségállapot bevezetése és koronavírus időseket érintő fenyegetettsége miatt a Szövetség a Közös Célokért társulás irodahálózatának koordinálásával az Esterházy Akadémia növendékei és a VIA NOVA ifjúsági szervezet önkéntesei felajánlják segítségüket az idősek és az egészségükben károsodott személyek részére.

 

Szükség esetén az önkéntesek díjmentesen segítenek az élelmiszer és a gyógyszerek beszerzésében! Az érdeklődők két telefonszámon adhatják le igényeiket mindennap 8 és 17 óra között:

 

+421 917 539 966 vagy +421 917 345 836

 

 hirdetes_810x300  

A fiatal önkéntesek díjmentesen az egészségügyi előírásokat szigorúan betartva, a segélyakcióhoz kiállított igazolókártya felmutatásával lépnek kapcsolatba a segítségkérő személlyel a bevásárlás előtt. Átveszik a bevásárló listát – a félreértések elkerülése végett – valamint a rászánt összeget, majd házhoz szállítják a kért termékeket és elszámolnak a költségekkel.

 

Az alábbi települések és azok vonzáskörzetéből várják az igényeket akár napi szinten is:

 

Somorja, Dunaszerdahely, Galánta, Komárom, Párkány, Léva, Zselíz, Nyitra, Ipolyság, Losonc, Rimaszombat, Rozsnyó, Szepsi, Királyhelmec, Nagykapos.

 

 

Körkép.sk/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.