Részeg repatriánsokhoz kellett rendőröket hívni a bősi karanténközpontba - Körkép.sk
Gedeon, Johanna
  • HUF: 386.07
  • USD: 1.08
  • 1 °C
  • 11 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Részeg repatriánsokhoz kellett rendőröket hívni a bősi karanténközpontba

Nem fértek a bőrükbe!

Nyitókép: a Polícia Slovenskej republiky facebook-oldala

 

Mintegy 20 liter alkoholt kobozott el a rendőrség azoktól a külföldről hazatérő, kötelező karanténjukat töltő Gyetvai járásbeli munkásoktól, akik Németországból tértek haza, majd részegen randalírozni kezdtek.

 

A rendőröket csütörtök este riasztották a bősi karanténközponthoz a részeg rendbontókhoz. A rendőrség közösségi oldalán megjelent információk szerint

 

“52 erdészeti munkás a Gyetvai járásból, akik Németországból tértek haza, alkoholos befolyásoltság alatt elkezdték a szobák berendezését ütlegelni és vulgárisan kiabáltak.”

SJE Nyílt nap

 

A rendbontókhoz kihívták a rendőröket, akik körülbelül 20 liter alkoholt foglaltak le. Ezt  a részegen hangoskodók visszakapják majd, mikor elhagyják a karanténközpontot.

 

A rendőrök, tűzoltók és mentősök közreműködésével, a komoly biztonsági előírásokat betartva ellenőrizték le mind az 52 személyt, valamint 14 szobát is.

 

A rendbontás során senki sem sérült meg, ahogy anyagi kár sem keletkezett. Egy személy kapott helyszíni bírságot a karanténintézkedések megsértése matt.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket