Eszter, Eliza
  • HUF: 382.50
  • USD: 1.07
  • 14 °C
  • 27 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Nyugdíjasok támadtak rá egy rendőrre, nyolcévnyi börtönbüntetést is kaphatnak

Az egyik őrizetbe vett személyt korábban már ítélték el bűncselekmény miatt

Nyitókép forrása: cas.sk

 

Akár nyolc évnyi szabadságvesztésre is ítélhetik azt a két, Simonyi járásbeli nyugdíjast, akik halálosan megfenyegettek két járőrt. A rendőröket egy szomszédok közti vitához riasztották.

 

Egy 66 éves férfi egy ével fiatalabb barátjával együtt vulgárisan szidalmazta szintén nyugdíjas szomszédját és annak feleségét, majd a kiérkező járőröket is. A rendőrök megpróbálták rendezni a helyzetet, ám az erőszakosan fellépő két idős férfi őket és a szomszédját is halálosan megfenyegették, majd nekik rontottak. A sikertelen támadás után elismételték a fenyegetését. Mindkét nyugdíjast kényszerítés alkalmazása mellett előállították és bevitték a rendőrőrsre.

 

Ezzel azonban még nem ért véget a történet, az egyik őrizetes az őrsön is folytatta a cirkuszt, és kárt okozott az egyik ajtóban. Az egyik rendőr könnyebben megsérült.

 

Az egyik őrizetbe vett személyt korábban már ítélték el bűncselekmény miatt. Társától a történtek miatt megvonták fegyvertartási engedélyét, fegyverét pedig elkobozták.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 16 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Csík László
2020. máj. 24. 06:00

Attól függ, melyik bírónő tárgyalja. Véleményrm szerint, ha a Nyírdgyházi Járásbíróságon dr. Szabó Andrea bírónő, akkor előfordulhat, hogy a rendőrt itélik el, főleg, ha kisebbség követte el.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Hirdetés (X)

Kövessen minket