Nyitókép: TASR

 

A rendkívüli állapottal kapcsolatban ugyanúgy cselekednék, mint Matovič. Ebben a kérdésben az SaS teljes támogatását élvezi – mondta Richard Sulík gazdasági miniszter a TA3 műsorában.

 

Sulík kijelentette, nem támogatják a rendkívüli állapot további bevezetését, de június 15-ét, a rendkívüli állapot lejártának idejét megvárják.

 

 hirdetes_300x300  

„A jelenlegi rendkívüli állapottal nincs gond, én is azzal számolok, mint a többiek, hogy június 15-én vége szakad“

 

– jelentette ki Sulík.

 

A gazdasági miniszter elmondása szerint a rendkívüli állapot lejárta után arra kell koncentrálni, hogy a gazdaságot visszahozzák a koronaválság előtti állapotba.

 

A válság március közepén csapott le teljes egészében. A gazdasági visszaesés hatalmas lesz, ilyen erős depresszió utoljára a háborús időkben köszöntött ránk – állítja Sulík.

 

Nagyon gyorsan be kell vezetnünk a válság utáni óvintézkedéseket. Én a Koalíciós Tanácson bemutattam egy 19 intézkedést tartalmazó csomagot, amit hamarosan a nyilvánosság előtt is közzéteszek – tette hozzá Sulík.

 

A vasárnapi boltzárral kapcsolatban azt mondta, teljes mértékben ellenzi azt, hogy a boltok vasárnaponként zárva maradjanak. Sulík arra számít, hogy amennyiben a témával kapcsolatban szavazásra kerül sor, a parlamenti képviselők nem fogják megszavazni a vasárnapi boltzárat.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!