Aurél
  • HUF: 419.32
  • USD: 1.00
  • 9 °C
  • 22 °C

Hirdetés (X)

Belföld

„Elég volt a dekadenciából”: Egy ismert palóc az MKP újabb pártelnök-jelöltje

Érdekes időszak előtt állunk a július 18-i tisztújító kongresszusig.

Nyitókép: Archív

 

„Elég volt a dekadenciából! Elindulok az MKP országos elnöki tisztségéért. Én leszek a nép hangja.“ – Ezzel a felkiáltással jelentette be pártelnöki ambícióit a Kalondán élő Papp Sándor, a hír közlését az MKP OT napjára időzítve.

 

A korábbi polgármester, aktív projektíró, kultúra- és közösségszervező ismert személyisége a felvidéki magyarságnak. Határozott nézeteiről, elveiről a Körképen futó társadalmi vita sorozatban vallott terjedelmesen.

 

Papp Sándor a Körképnek: Nem akar itt senki megoldani semmit. Pénzt akar, amit elkölthet, ha lehet, a maga javára

 

Papp Sándor időközben a közösségi oldalán már a programját is pontosította. Mint ígéri elnöki fizetése a szlovák minimálbér összege lesz.

 

 

Ez már csak azért is jelképes ígéret, mivel a sorozatban 3 választást is elbukott Menyhárt József pártelnöki fizetése 3 ezer euró körüli volt, melyet a választási vereség után is felvett. Ehhez szolgálati gépkocsi, ingyen üzemanyag, szolgálati telefon, számítógép, titkárnő is járt. Menyhárt jobb keze, a szintén vőfély, szintén komolyabb politikai tapasztalat nélkül pozícióba került Kocur László „pártigazgató“ havi fizetése 2200 euró körüli. A szolgálati gépkocsit és ingyen üzemanyagot természetesen ő is igényelte.

 

„A munkám, az eddigi egy helyben topogások helyett egy világos és előremutató koncepció lesz, egyszerű, érthető módon MINDENKI számára, és ezt MAXIMÁLIS erőbedobással akarom végezni“

 

– fogalmazza meg első elképzeléseit Papp Sándor.

 

Egyúttal a potyautasok és megélhetési magyarok kiiktatására is ígéretet tesz a „morálisan romlott és szétesett közéletből“

 

Papp Sándor mellett tegnap Cziprusz Zoltán, az MKP átmeneti ügyvivő testületének tagja is bejelentette indulását a pártelnöki tisztségégért.

 

Megvan az MKP első elnökjelöltje: rimaszombati és fiatal

 

Rajtuk kívül a nagypolitikában járatlan, a politikai öngólnak bizonyult memorandum átadás miatt elhíresült, párton belül nem túl népszerű Őry Péter indulása is szinte biztosra vehető. Az MKP tagok közül pedig többen azt szeretnék, ha átmeneti időszakra, a 2 év múlva sorra kerülő önkormányzati és megyei választásokig Berényi József venné át újra a párt irányítását.

 

Érdekes időszak előtt állunk a július 18-i tisztújító kongresszusig.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 34 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Goofy
2020. jún. 21. 13:19

Ipoly Sági: A viszont nem látásra!

Nyerd meg Sanyi!
2020. jún. 22. 12:34

Végre egy igaz magyar jelölt, tiszta és egyenes elképzeléssel és jövőképpel! Hajrá Sándor!

Halász B.
2020. jún. 22. 13:38

a sorozatban 3 választást is elbukott Menyhárt József pártelnöki fizetése 3 ezer euró körüli volt, melyet a választási vereség után is felvett. Ehhez szolgálati gépkocsi, ingyen üzemanyag, szolgálati telefon, számítógép, titkárnő is járt. Menyhárt jobb keze, ......"a szintén vőfély, szintén komolyabb politikai tapasztalat nélkül pozícióba került Kocur László „pártigazgató“ havi fizetése 2200 euró körüli. A szolgálati gépkocsit és ingyen üzemanyagot természetesen ő is igényelte......" Biztosan a nyelvi pótlék emelte meg a Józsi fizetését! A tudást meg kell fizetni. Ennyit csak megért. Még államfő is akart lenni értünk.Arról meg igazán nem tehet a Józsi, hogy mi 3X sem szavaztuk meg. Meg sem érdemeltük.Még belegondolni is rossz, csak nem dolgozni fog ezek után??!!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket