Nyitókép: webnoviny.sk

 

Egyre többen szólítják fel lemondásra a plágiumbotrányba keveredett házelnököt. Boris Kollárról (Sme rodina) tegnap derült ki, hogy egyetemi diplomamunkájának tartalmát nagyrészt másoktól lopta. Köztük olyan tartalmak „átemelésével“, melyeket le sem hivatkozott.

 

Kollégái kiállnak mellette, Ján Mičovský (OĽaNO) mezőgazdasági miniszter és az egyetemi, főiskolai diákok viszont lemondásra szólították fel.

 

Igor Matovič kormányfő (OĽaNO) és Branislav Gröhling (SaS) oktatásügyi miniszter a mai kormányülés után nyilatkozik a témában.

 hirdetes_400x285  

 

A legkeményebb politikai üzenetet eddig Ján Mičovský fogalmazta meg, aki szerint Kollárnak vállalnia kell a politikai felelősséget, mert az ilyen ügyet nem lehet szó nélkül hagyni.

 

Érdekesség, hogy a főiskolai diákokat tömörítő Diáktanáncs (Študentská rada vysokých škôl) nevében az a közösségi médiában végzett aktivitásai alapján nyílt kormányellenes Lovász Bálint szólította fel lemondásra a parlament elnökét, akinek apja, Lovász Attila a közmédia nemzetiségi műsorainak főigazgatója és az elmúlt években végigszolgálta az összes Smeres, SNS-szes, Most-Hidas minisztert, illetve intézményvezetőt.

 

Körkép.sk/webnoviny.sk

További ajánlott írások:

 

Boris Kollár (Sme rodina), a parlament elnökének diplomamunkája is koppintás

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.