Nyitókép forrása: Facebook.com/polícia SR

 

A légi általános iskola még újranyitásakor helyezett el egy pavilont az udvaron, amely alatt a gyermekek a szabadban tanulhattak. Egy hónapig használhatták, a minap azonban a pavilont ellopták az iskolától.

 

A rendőrség facebook-bejegyzésben közölte, hogy a 230 euró értékű pavilont ellopó illető nevetséges összegért eladta azt. A rendőrök röviddel a lopás után elkezdtek kutatni a sátor után, és végül sikerrel jártak: megtalálták egy férfinál, aki épp nem sokkal azelőtt vette meg a vélhető tolvajtól. A történet ezen pontjától pedig már a tolvaj kézre kerítése sem volt túlságosan nehéz feladat, mivel a rendőrök, a somorjai rendőrőrs járőrei, Juhos Zsolt és František Juricin jól ismerik saját körzetüket.

 

A pavilont pedig visszaszolgáltatták az iskolának, amelynek igazgatónője levélben mondott köszönetet a két rendőrnek:

 hirdetes_300x300  

 

„[A bejelentést követően] …Perceken belül megérkeztek a helyszínre a somorjai rendőrőrs járőrei, Zsolt Juhos és František Juricin. (…) Nem csak hogy elfogták a tettest, aki zsákmányát időközben már el is adta, de az eltűnt pavilont is visszahozták! Nem lehet szavakba önteni az örömünket. Egyszerűen: Arany fiúk a rendőrségtől! Szeretnénk legalább ilyen módon megköszönni nektek kiváló és gyors munkátokat. Iskolánk minden diákja és alkalmazottja elismerését kivívtátok. Bravó, uraim!”

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.