Nyitókép: d4r7.com

 

Vasárnap, július 19-én átadják a sofőröknek az R7-es gyorsforgalmi utat és a D4-es autópálya egy rövid szakaszát.

 

A D4R7 Construction 29,7 kilométernyi új útszakaszt bocsájt az autósok és motorosok rendelkezésére, ebből 25,2 kilométert tesz ki az R7-es gyorsforgalmi és 4,5 kilométert a D4-es autópálya. Ez mintegy a fele annak az 59 kilométeres infrastrukturális projektnek, melyet PPP projektből fedeznek.

 

A kivitelező képviselője, Michael Heerdt a beruházással kapcsolatban elmondta, hogy

 hirdetes_300x300  

 

„Az R7-es gyorsforgalmi út gyorsabb, biztonságosabb és kellemesebb utazást biztosít nem csak a Csallóközben élőknek, hanem a tranzitforgalomnak is”

 

Az R7-es és a D4-es egy részeinek átadásával elsősorban Dénesdtorcsmisérdet tehermentesítik majd, lényeges változást azonban csak a körgyűrű teljes forgalomba helyezése jelent majd.

 

Stavba obchvatu Bratislavy D4R7

Stavba obchvatu Bratislavy D4R7. Pozrite si aktuálny prehľad realizovaných prác z vtáčej perspektívy.

Posted by D4R7 on Friday, July 10, 2020

 

Akik Pozsonyba tartanak, azok vasárnaptól Egyházgellénél hajthatnak majd fel a gyorsforgalmi útra, így elkerülhetik a 63-as főút zsúfoltságát, majd Ketelecnél rátérhetnek a D4-es körgyűrű már befejezett szakaszára, végül Csöllénél (Rovinka) kanyarodnak rá a 63-as főútra.

 

Pozsonyból Dunaszerdahely felé némileg egyszerűbb lesz a helyzet, mivel a főváros után fel lehet hajtani a D4-es körgyűrűre, a Ketelec-kereszteződésen keresztül pedig elérhető az R7-es gyorsforgalmi.

 

Vasárnaptól járhatóvá válik a Ketelec-Dénesdtorcsmisérd, Dénesdtorcsmisérd-Egyházgelle és a Ketelec-Csölle szakasz, forrás: a D4R7 facebook-oldala

 

Az R7-es most nyíló szakaszát eredetileg tavasszal kellett volna átadni, azonban Andrej Doležal közlekedési miniszter számos hiányosságról számolt be az ellenőrzések alapján.

 

A témában megjelent korábbi írásaink:

 

Fusi-munka? Berényiék elutasították Érsekéktől a D4R7 Nagyszombat megyét érintő szakaszának átvételét

Letartóztatták a pozsonyi körgyűrű kivitelező cégének vezérigazgatóját

A rendőrség vád alá helyzete a D4R7 két vezetőjét. A Csallóköz védett területein szennyezték a környezetet

A pozsonyi körgyűrű kivitelezője időt kap, hogy bizonyítsa, nincs semmi gond az autópálya alá temetett illegális hulladékkal

 

Körkép.sk, teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!