Nyitókép: körkép-kollázs, fotók forrása: mkp.sk

 

Frissítve 13:36 – Forró Krisztián az MKP új elnöke

 

Farnadon ülésezik az MKP országos kongresszusa. Az elnökjelöltek nyilvános meghallgatása után egyértelművé vált, hogy a párt új elnöke a Forró Krisztián – Őry Péter páros párharcának győztese lesz.

 

Berényi József indítványára az előzőleg zártkörűre tervezett jelöltmeghallgatás végül a sajtó képviselői zajlott. A párt leköszönő vezetőinek értékelését, valamint a jelöltek bemutatkozását a Körképen élőben közvetítettük.

 hirdetes_300x300  

 

Kezükben a döntés – Új pártelnököt választ az MKP kongresszusa Farnadon

 

A kongresszusnak és a járásoknak megköszönte az előzetes jelölést Bárdos Gyula és Berényi József, majd jelezték, hogy nem élnek a lehetőséggel és nem méretik meg magukat. Becse Norbert, akit a Komáromi járás jelölt, szintén visszalépet, előtte azonban jelezte, hogy Forró Krisztiánt támogatja.

 

Forró Krisztián, Őry Péter és Cziprusz Zoltán elfogadták a jelölést, Cziprusz azonban később visszalépett, miután Papp Sándor sem vállalta végül az indulást. Ettől függetlenül a küldöttek mind a négyük bemutatkozását meghallgatta.

 

Cziprusz Zoltán: Bízom a jó döntésben

 

A küldöttek rövid szünet után visszatérnek a vitára, erre azonban már a sajtó kizárásával, zárt ajtók mögött kerítenek sort.

 

Breaking: A Körkép.sk információi szerint Forró Krisztián az MKP új elnöke

 

A Körkép.sk továbbra is a helyszínen követi az eseményeket. A legfrissebb információkért kövessék folyamatosan frissülő hírfolyamunkat!

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!