Nyitókép: aktuality.sk

 

Ma Andruskó Zoltán meghallgatása van soron, aki az eljárásban tanúként szerepel. A bíróság Marian Kočnert, Alena Zsuzsovát és Tomáš Szabót már kihalgatta, mindannyian tagadják a vádakat.

 

Kočner és Zsuszová ugyanúgy elutasítja, hogy a gyilkosság másnapján találkoztak volna, bár a mobilszolgáltatók adatai ezt erősítik meg.

 

Andruskó, Kočner és Zsuzsová is 25 évet kaphat.

 hirdetes_810x300  

 

Az aktuality.sk összefoglalója szerint hamarosan ítélet születhet. A bazini Specializált Bíróság már elvégezte a bizonyítékok vizsgálatát.

 

Június végén a bizonyítékok közé sorolta Andruskó és Zsuzsová telefonhívását is, a már elítélt Andruskónak ugyanis a rendőrség a letartóztatás előtt lehallgatta a telefonját.

 

A beszélgetésben mindketten bizonyos előlegről beszéltek. Zsuzsová szerint korábban kölcsönt adott Andruskónak, aki nem tudta törleszteni annak kamatait.

 

A bíróság azt is vizsgálta, honnan volt pénze Zsuzsovának, aki munkanélküli, egyedülálló édesanya volt. Zsuzsová nagyon zavaros magyarázattal tudott csak szolgálni.

 

Roman Kvasnica védőügyvéd szerint valójában Maroš Žilinka és Peter Šufliarsky ügyészek, valamint Daniel Lipšic meggyilkolásáért járó előlegről egyeztettek.

 

Letartóztatásuk után elsőként Andruskó kezdett el együttműködni a rendőrséggel, és vallott az elkövetők és a megrendelők ellen. Hétfőn ő jelenik meg a bíróság előtt, hogy szembesíthessék Zsuzsovával és Kočnerrel, akik tagadják Andruskó állításait.

 

Körkép.sk/Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!