Nyitókép: TASR/Roman Hanc

 

Hétfőtől elrendelt karanténban tartózkodik a nagyszombati Maxim Gorkij Utcai Alapiskola öt pedagógusa és egy osztálya, ugyanis a tanári kar egyik tagját vasárnap pozitívan tesztelték koronavírusra.

 

„Az iskola vezetősége együttműködik a nagyszombati Regionális Közegészségügyi Hivatallal, amelynek már az összes, az iskolával kapcsolatba kerülő személy elérhetősége a birtokában van. Az iskola a higiénikusok rendelkezése alapján fog tovább működni“

 

– jelentette ki Eva Nemčovská, nagyszombati polgármester-helyettes. Az érintett osztály számára biztosítják az online oktatást.

 

 hirdetes_300x300  

A Szenci Magán Alapiskola egyik diákjának is COVID-19-e van

 

A Szenci Magán Alapiskola egyik tanulójának koronavírus-tesztje szintén pozitív lett – erről maga az iskola és Szenc városa is tájékoztatott a közösségi oldalán.

 

Az iskola a COVID-szemafora narancssárga fázisának utasításait és óvintézkedéseit követi, kapcsolatban van a szülőkkel és a Regionális Közegészségügyi Hivatallal egyaránt.

 

Az egyik modori óvoda alkalmazottjai és óvodásai is karanténba kerültek

 

A modori (Modra) Partizánska 88 Utcai Alapiskola alkalmazottai és óvodásai szeptember 12-ig szintén karanténban tartózkodnak, mert vasárnap pozitív lett az egyik gyermek koronavírus-tesztje – tájékoztatott Modor városa a közösségi oldalán.

 

A város által közreadott információk szerint az alkalmazottakat és az óvodásokat is le fogják teszteltetni.

 

Két ólublói alapiskolában is felütötte a fejét a vírus

 

Szeptember 7-től szeptember 11-ig két ólublói (Stará Ľubovňa) alapiskolát is bezártak, mert mindkét oktatási intézményben felbukkant a koronavírus a pedagógusok körében. Az iskolákat az ólublói Regionális Közegészségügyi Hivatal iránymutatása alapján zárták be.

 

Teraz.sk/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.