Nyitókép: Facebook

 

Nagyszombat város válságstábja a rosszabbodó járványügyi helyzet miatt úgy döntött, hogy szeptember 21-től az önkormányzaton belül szigorítani fogja a vírus megakadályozása érdekében hozott óvintézkedéseket.

 

Egyúttal a szakemberek döntése alapján a Nagyszombati járásban pirosra kapcsolják a COVID-szemafort. A városvezetés arra kéri a polgárokat, hogy viselkedjenek felelősségteljesen nemcsak magukkal, hanem a környezetükkel szemben is, és tartsák tiszteletben az aktuális iránymutatásokat.

 

  hirdetes_300x300   

Szeptember 21-től Nagyszombatban az ügyfélközpontban, az anyakönyvi hivatalban és a tartózkodást bejelentő részlegnél is korlátozva lesz a létszám, ezenkívül visszahívásig felfüggesztik a terepen történő aláírás-hitelesítést, a képviselő-testületi ülések pedig a nyilvánosság részvétele nélkül fognak zajlani, de a trnava.videostream.sk honlapon online megtekinthető lesz.

 

A városi épületekben testhőmérsékletet fognak mérni, a kézfertőtlenítés pedig kötelező lesz. A városháza zárva lesz a nyilvánosság előtt, a tervezett látogatásokat a belépésnél az informátornak kell jelezni.

 

A T. Vanosvá utcába található idősotthonban és a Hospodráska utcai gondozószolgálatban a látogatás tilos lesz, a helyiségeket pedig naponta fertőtleníteni fogják.

 

A város által szervezett tömegrendezvényeket a SzK Közegészségügyi Hivatala és a Regionális Közegészségügyi Hivatal által kiadott rendelkezések szerint fogják megszervezni. A városháza eskettető termében legfeljebb 30 személy lehet jelen, a temetéseken pedig maximum 40 ember vehet részt.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!