Előd
  • HUF: 364.41
  • USD: 1.18
  • 10 °C
  • 18 °C
Belföld

Kollár állítja, hogy az őt támadó sajtó miatt akart szemtől szemben találkozni Haščákkal

A transznemű modellel való kommunikációjáról is beszélt a házelnök

Nyitókép: tasr

 

Boris Kollár hétfőn sajtótájékoztatón magyarázkodott a vele kapcsolatban az utóbbi időben felmerülő kérdések miatt. Mint mondta, nem fog azért elnézést kérni, mert kitudódott egy magántermészetű beszélgetés, melyet egy transznemű modellel folytatott.

 

“Nincs miért és nem is vagyok hajlandó elnézést kérni” – mondta azzal, hogy magánbeszélgetésről van szó, amely nem a nyilvánosság számára készült. Kollár szerint “tréfáról” volt szól, az erotikus természetű beszélgetés szerint “szórakozás volt a másik fél kárára”.

 

A Jaroslav Haščákkal való nem hivatalos találkozóval kapcsolatban Kollár állította, hogy csak szemtől szemben akarta kitárgyalni, hogy miért támadják őt a Pentás sajtóorgánumok. “Meg akartam tudni, hogy az ő utasítására történik-e” – mondta a házelnök azzal, hogy beszélgettek a politikusokkal szembeni azonos mércéről is.

 

Kollár titokban Haščákkal találkozott, a sajtónak mindketten máshogy magyarázzák a történteket

 

Újságírói kérdésre Kollár elmondta, hogy bízik Igor Matovičban az annak felesége körüli botrány kapcsán. Mint ismert, a sajtó azzal vádolta meg a kormányfő feleségét, hogy a csődbement Arca Capialba fektetett be 10 millió eurót. Matovič cáfolata szerint azonban felesége az Arca Invesments három váltóját vásárolta meg egyenként 200 ezer euró értékben. Kollár ezzel kapcsolatban kiemelte, hogy a miniszterelnök feleségének magánügyéről van szó, amihez senkinek (az újságíróknak sem) nincs semmi köze. Emellett megjegyezte, hogy ő biztosan nem fektetett volna be az Arcánál, mert tartott volna tőle, de “lehet, hogy a kormányfő feleségének rossz tanácsadói voltak”.

 

Matovič reagált a vádakra: felesége nem kapott soron kívül a csődbe ment vállalatba fektetett pénzéből

 

Szintén újságírói kérdésre Kollár elmondta, hogy nem tart attól, hogy esetleg valaki Alena Zsuzsovához hasonló “verébbel” próbálja meg őt tőrbe csalni. “Ha szép nő lesz, akkor még le is fekszem vele” – mondta azzal, hogy ő ilyen típus.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: Boris Kollár

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket