Nyitókép forrása: pxhere.com

 

Vasárnap 265 új koronavírus-fertőzöttet vettek nyilvántartásba és 1954 tesztet végeztek el laborok. A felgyógyultak száma 35-tel emelkedett, a kórházban ápoltak száma két fővel csökkent. A halálos áldozatok száma nem változott.

 

Jelenleg 5086 aktív fertőzöttet tartanak nyilván az országban.

 

A járvány márciusi kitörése óta regisztrált fertőzöttek száma 9343. A COVID-19 számlájára eddig 44 emberéletet írnak. A gyógyultak száma 4213.

 hirdetes_810x300  

 

Kórházban 197 beteget kezelnek, 168 esetben teszttel is igazolták a vírus jelenlétét. 16 beteg intenzív ellátásra szorul, 15-en vannak lélegeztetőgépen.

 

Forrás: korona.gov.sk

 

A Námesztói járásban 70 új esetet regisztráltak vasárnap, Pozsonyban 41-et, a Túrócszentmártoni járásban 16-ot.

 

A Dunaszerdahelyi járásban 12-vel, Kassán 12-vel, a Galántai járásban 9-cel, a Komáromiban 7-tel növekedett a fertőzött személyek száma. A Kassa-környéki, a Szenci, Nagykürtösi és Érsekújvári járásokban 3-3 új fertőzött van; a Lévai, Nyitrai, Nagyrőcei és Tőketerebesi járásban pedig 1-1 fővel nőtt a fertőzöttek száma. (A teljes lista a SzK Egészségügyi Minisztériumának aktuális Facebook-bejegyzésében tekinthető meg).

 

A déli járások közül Pozsony, a Komáromi, a Szenci, a Nyitrai, a Nagykürtösi és a Nagymihályi járások vörös besorolásúak. Narancssárga zónába tartozik a Galántai, Dunaszerdahelyi, Érsekújvári, Losonci és Tőketerebesi járás.

 

COVID-19: Počet pozitívne testovaných osôb v nedeľu stúpol o 265 ?Na Slovensku v nedeľu pribudlo 265 pozitívne…

Posted by Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky on Monday, September 28, 2020

 

Körkép.sk

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!