Az elmúlt hetek politikai üzengetései után ma ismét együtt mutatkoztak a nyilvánosság előtt MKP, az Összefogás és a Most-Híd vegyespárt vezetői.

 

Az apropót az aradi vértanúk emléknapja adta. Ennek keretében Pozsonyban, a Kecskekapu úti evangélikus temetőben közösen koszorúkat helyeztek el az 1849-es vértanúk, Báró Jeszenák János és Rázga Pál evangélikus lelkész sírjánál.

 

Az MKP részéről Forró Krisztián pártelnök és Bárdos Gyula, az Összefogás részéről Mózes Szabolcs pártelnök és Pálinkás Éva, a Most-Híd vegyespárttól pedig Sárközy Irén és Rigó Konrád elnökségi tagok helyezték el az emlékezés koszorúit.

 

 hirdetes_400x285  

A három delegáció után, de külön, Őry Péter korábbi OT-elnök és sikertelen MKP elnökjelölt is elhelyezte saját koszorúját.

 

Pálinkás Éva és Sárközy Irén koszorúz.
Forró Krisztián, Mózes Szabolcs és Rigó Konrád is elhelyezik az emlékezés koszorúit.

 

Őry Péter külön koszorúz. Kép: Facebook (Őry Péter fb-oldala)

 

Az augusztus 20-i komáromi rendezvény után ez volt az idei második közös koszorúzás a három párt részéről. Az elvileg az egységes politikai képviseletre törekvő pártok a napokban közös futballmérkőzésen is részt vettek.

 

A szimbolikus üzenettel bíró, közös fellépések mellett ugyanakkor legalább ennyi, üzengetésekkel tarkított politikai csörte is kísérte ténykedésüket az elmúlt hónapokban.

 

Körkép.sk

Képek: Összefogás (PE)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.