Nyitókép: hnolnine.sk

 

Szombaton súlyos autóbalesetet szenvedett Boris Kollár (Sme rodina) szlovák házelnök. A hírről Igor Matovič kormányfő számolt be szombat esti sajtótájékoztatóján.

 

A miniszterelnök elmondása szerint a baleset Pozsonyban történt, Boris Kollár, a sofőrje és a testőre is megsérült. Matovič közölte, hogy a házelnök sofőrje nem sértette meg a közlekedési szabályokat. További részleteket nem akart elárulni, koalíciós partnerének és utastársainak ugyanakkor jobbulást kívánt.

 

18:34 – Milan Krajniak munka-, szociális- és családügyi miniszter, Kollár párttársa közösségi oldalán tett közzé egy kiírást: Boris, tarts ki!

 

 hirdetes_300x300  
Krajniak facebook-kiírása 18:33-kor, reprofoto

 

18:40

 

Kollár balesetének helyszíne, reprfoto/joj.sk

 

18:45 – A TV JOJ információi szerint a balesetre Pozsonypüspökin, a Mramorová utca egyik kereszteződésénél került sor, ahol a házelnök kormányautója egy másik személygépkocsival ütközött. Kollárt a Szent Mihály kórházba szállították.

 

18:55 – Az előzetes információk szerint a balesetre nem sokkal 6 óra előtt kerülhetett sor. A jelek szerint a kormányautó elindult, mikor zöld jelzést kapott a kereszteződésnél, azonban egy oldalról érkező jármű nem állt meg a piros jelzés ellenére sem és beléjük hajtott.

 

19:00 – a pluska.sk úgy tudja, Kollár autóját oldalról kapta el egy másik személygépkocsi. A házelnök sokkot kapott, az előzetes információk szerint eltört a kulcscsontja, de eszméleténél volt, mikor a mentősök a kórházba szállították. Szóvivője megerősítette, hogy a Szent Mihály kórházba vitték, ahol további kivizsgálásoknak vetik alá.

 

19:05 – Michaela Jurcová parlamenti szóvivő szerint Kollárral együtt a vele egy autóban utazókat is kórházba szállították. „A házelnök eszméleténél van” – fogalmazott a szóvivő

 

Cikkünk frissül!

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!