Nyitókép: Aktuality.sk/Ján Petrovič

 

Ahogy arról szombat este a Körképen is beszámoltunk, Boris Kollár (Sme rodina) szlovák házelnök autóbalesetet szenvedett. Az első hírek kulcscsonttörésről szóltak, ám vasárnap reggel szóvivője arról számolt be, hogy a parlament elnökének második nyaki csigolyája tört el, ezért több hétnyi gyógyulási folyamat vár rá.

 

A szóvivő szerint Kollár állapota stabil, eszméleténél van, jelenleg a kramárei Egyetemi Kórházban ápolják. Kollár testőre könnyebb sérüléseket szenvedett, sofőrje szintén orvosi vizsgálaton esett át.

 

Kollárt szombat este még a Szent Mihály kórházba szállították be ún. polytramuával, mely több testtájék egyidejű sérülését jelenti, melyek közül legalább az egyik életveszélyes. A mentőszolgálat szerint végig eszméleténél volt, stabilizált állapotban vitték be a kórházba.

 

 hirdetes_810x300  

Másik két sérült, egy nő és egy férfi megütötték fejüket és mellkasukat, őket szintén kórházba szállították. A baleset negyedik résztvevője elutasította a kórházba szállítást.

 

A rendőrség első jelentése szerint a járműveket vezetők alkoholtesztje negatív volt. A kormánygépkocsi szabályosan haladt, miközben egy másik jármű a piros jelzést figyelmen kívül hagyva belehajtott.

 

körkép.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!