Nyitókép: FB/Boris Kollár

 

Boris Kollár házelnök, aki súlyos autóbalesete után immáron harmadik hete lábadozik a kórházban, újabb videót tett közzé.

 

A videóban beszámol arról, hogy már fel tud ülni, így amikor jobban érzi magát, figyelemmel kíséri a híreket, írni azonban nehézkesen tud. Mint mondta, fájó szívvel hallgatja a politikusok egymással folytatott kommunikációját.

 

 hirdetes_810x300  

„Amikor tudatosítottam, hogy a politikusok milyen módon kommunikálnak egymással – most lényegtelen, hogy koalíciós, ellenzéki vagy parlamenten kívüli politikusról van szó –, milyen módon támadják egymást és gyűlölködnek, akkor megértettem, hogy addig, amíg nem lesznek képesek úgy együttműködni, mint ezek az orvosok, addig Szlovákia továbbra is megtörve és összeverve fog heverni a kórházi ágyon”

 

– konstatálta Kollár.

 

A házelnök azzal fordult a politikusokhoz, hogy működjenek együtt.

 

„Nem szabad értelmetlenül egymást sértegetnünk és bántanunk, mert a cél az, hogy együtt előbbre jussunk”.

 

Kollár arra is felhívta a figyelmet, hogy az ő gyógyításában három, különböző kórház orvosa működött együtt.

 

„Ők nem sértegetik egymást, nem üzengetnek egymásnak a közösségi oldalakon, és nem hívnak össze egymás ellen sajtótájékoztatókat, ők egyszerűen együttműködnek“

 

– hangsúlyozta a házelnök azzal, hogy az orvosok ennek az együttműködésnek köszönhetően tudták őt lábra állítani, amire kisebb csodaként tekint.

 

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!