Nyitókép: reprofotó/Facebook

 

Több miniszter sem tudott arról, hogy a kórházban lábadozó Boris Kollár (Sme rodina) házelnök ágya mellett tartották meg a koalíciós tanácsot.

 

Marek Krajčí (OĽANO) egészségügyi miniszter szerdán a kormányülés előtt elmondta, hogy nem tud mit mondani ezzel kapcsolatban, egyúttal megjegyezte, szeretne Igor Matovič kormányfővel beszélni, mivel a kórházi látogatások tilosak.

 

 hirdetes_810x300  

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter állítása szerint a találkozóra Kollár hívta meg a koalíciós partnereket, aki az egész találkozót intézete. A SaS pártelnöke egyúttal azt is megjegyezte, szerinte ez egy konstruktív döntés volt.

 

Andrej Doležal (Sme rodina-jelölt) közlekedésügyi miniszter szerint egy nagyon fontos találkozóról volt szó. A miniszter szerint, ha valakinek szüksége van arra, hogy tárgyaljon a koalíciós partnerével, de kórházi ágyhoz van kötve, akkor a látogatási tilalom ellenére is megfontolandó a látogatás.

 

Branislav Gröhling (SaS) oktatásügyi miniszter tájékoztatása szerint Kollárnak saját bejárata és rezsimje van a kórházban. A találkozó során pedig az összes biztonsági és egészségvédelmi szabályt betartották.

 

SME

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!