Nyitókép: cas.sk

 

Sulík szerint Maroš Žilinka jó főügyész lesz. A Hlas elnöke szerint nem tárgyaltak a Smerrel arról, hogy kire fognak szavazni.

 

Az SaS elnöke, Richard Sulík és Peter Pellegrini (Hlas) szerint is jó, hogy a rendőrség szabad kezet kapott. Minderről a TA 3 Politikában című vitaműsorában beszéltek.

 

Sulík szerint ezt ígérték a választóiknak is.

 hirdetes_400x285  

 

„Mindig örülni fogok, ha a rendőrség felelősségteljes munkát végez. De az öröm akkor lesz teljes, ha jogerős végzések is születnek,“

 

– hangsúlyozta Pellegrini, aki szerint a rendőrség teátrális letartóztatásokat folytat.

 

Sulík szerint a Penta székházában történt rendőrségi razzia valóban aránytalan volt, de a rendőrség jogköre eldönteni, hogy milyen rajtaütést végez.

 

A Hlas elnöke rámutatott, hogy több ügyet még az ő miniszterelnöki ideje alatt kezdtek el vizsgálni.

 

„De amíg nincs jogerős bírósági ítélet, senkiről sem mondhatjuk, hogy bűnös“

 

– fogalmazott. Pellegrini örül annak is, hogy elkezdték vizsgálni a Gorilla ügyet.

Sulík szerint a kormánykoalíción belüli viszonyok nem jók, mert Igor Matovič kormányfő mindent magára vesz. „Egész életemben szabadon elmondtam a véleményemet, Így teszem most is,” mondta. Sulík megerősítette, hogy az SaS biztosan nem fogja felmondani a koalíciós szerződést.

 

Mindketten egyetértettek abban, hogy Maroš Žilinka jó, és remélhetőleg független főügyész lesz.

 

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban Sulík nem látja értelmét annak, hogy a legkevésbé fertőzött területeken be vannak zárva az éttermek, ugyanakkor a legfertőzöttebb helyeken is nyitva vannak a templomok. A kérdésre, hogy mit tett volna Boris Kollár helyében, aki megnyitotta saját síközpontját, nem tudott válaszolni.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!