Nyitókép: precitaj.si

 

Ez már mindennek a teteje! – fogalmazott Igor Matovič kormányfő közösségi oldalán. A felháborodás Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszterre vonatkozik, aki december közepe óta már a negyedik kormányülést hagyta ki, és nem tudni, hogy hol van.

 

„Hosszú hét hét után ma végre megjön a 16 százaléka a megrendelt antigénteszt mennyiségnek, iletve 32 százaléka a módosított rendelésnek. Borzasztó szégyen és csődöt mondást. A következmény? Katasztrófa a kórházakban, több ezer halott…de a miniszter teljesen cseszik az egészre, és december 16. óta sorozatban már a negyedik kormányülésről hiányzik“

 

– fogalmazott a kormányfő.

 

 hirdetes_810x300  

NIE JE DUBAJ AKO DUBAJ

Toto je už vrchol. Ústredný krízový štáb (ÚKŠ) ešte v polovičke novembra rozhodol, že v decembri…

Közzétette: Igor Matovic – 2021. január 7., csütörtök

 

A gazdasági miniszter felelőtlen viselkedése és szabadságolása az OĽANO-nak sem tetszik.

 

„A kormány segít a kórházaknak, városoknak, vállalatoknak ahogy csak tud, hogy megbirkózzanak a helyzettel. Sulík technikai felszerelést kapott, hogy a világon bárhonnan be tudjon kapcsolódni a kormány ülésére online. Egy technikus nonstop elérhető a számára telefonon keresztül, hogy segítsen neki bejelentkezni, ha szükséges. Nem élt a lehetőséggel“

 

– fogalmaz az OĽaNO, aki szerint a kormány online formában tartott ülésén már Ján Mičovský miniszter is részt vett, aki 65 évesen súlyos koronavírus-fertőzéssel, komoly tüdőgyulladással feküdt a kórházban. Ugyanúgy Jaro Naď védelmi miniszter is, aki szintén covidosan, tüdőgyulladással vett részt online.

 

Richard Sulík azonban december 16. óta egyetlen kormányülésen sem volt jelen. Sem online, sem offline.

 

HĽADÁ SA MINISTER HOSPODÁRSTVA

❗ Naposledy bol pán Sulík na vláde 16.12.2020. Odvtedy na Slovensku zomrel rekordný…

Közzétette: OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti – 2021. január 7., csütörtök

 

A legnagyobb kormánypárt ugyanúgy a csődöt montott antigénteszt-vásárlás miatt is kritizálja Sulíkot. Hét hét után (49 nap) ugyanis ma érkezik meg az első antigénteszt szállítmány az országba, mely azonban csak a 16 százaléka lesz annak, amennyit az SaS elnökének eredetileg be kellett volna szereznie. A következményeket mindannyian érezhetjük magunkon, akik az elmúlt napokban, hetekben antigéntesztre sorakoztunk.

 

Frissítve: Sulík időközben jelentkezett:

 

Sulík életjelet adott magáról: „Itt vagyok Pozsonyban, jelentkezem”

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.