Nyitókép: cas.sk

 

A Hlas elnöke hétfő délután két férfi társaságában ellátogatott az egyik szabóhoz. A Pozsony belvárosában található luxusszabó méretre készít drága öltönyöket. Ide tért be a korábbi kormányfő is. A gond az, hogy kijárási tilalom idején, amikor az ilyen úticélok nem szerepelnek a megengedettek között.

 

Pellegrinit ráadásul a Novy Čas című bulvárlap egyik olvasója le is fotózta.

 

Mint az a cikkből kiderül, Pellegrini két másik férfival lockdown idején döntött úgy, hogy öltönyre van szüksége, mert az utóbbi időben lefogyott.

 hirdetes_300x300  

 

A belvárosban található luxusüzlet azonnal lefüggönyözte a kirakatot, amint a három férfi belépett az ajtón. Az üzletben közel egy órát töltöttek.

 

Pellegrini a megkeresésre úgy reagált, hogy munkaügyben volt a szabónál. Ugyanis mivel a Covid-fertőzése során lefogyott, új ruházatra van szüksége. Emiatt volt az üzletben, hogy személyesen beszéljék át ennek lehetőségeit.

 

A tiszti főorvos nem akarta kommentálni, hogy megsértette-e az előírásokat a Hlas elnöke van sem. A kormányhivatal a kérdésre úgy reagált, hogy annak eldöntése, hogy öltönypróba beletartozik-e a megengedett tevékenységek köré, egyéni mérlegelés kérdése.

 

Pellegrini és két társa ezt követően még egy kávéra is betért az egyik olasz étterembe, ahonnan pizzákkal távoztak.

 

Körkép.sk/cas.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.